2015. december 22., kedd

Last minute karácsonyi ajándékok

Sürget az idő és kevés a pénzed? Ne pánikolj, vagy ahogy mi mondanánk: don’t fos! Összegyűjtöttünk pár nyerő tippet, amivel olcsón és nagyszerűen oldhatod meg a karácsonyi bevásárlást.

Könyvek
Ha azt mondják, hogy könyvek ajándékba, sokszor az embernek előbb jelennek meg azok a bizonyos nullák a szemei előtt, mint a gyönyörű borító, a finom „újkönyvszag”, vagy a kellemes kikapcsolódást ígérő tartalom. Azonban a könyvesboltok ilyenkor számtalan akciót hirdetnek, amivel akár 70-80%-os kedvezménnyel is megvásárolhatod a legújabb sikerkönyveket. Még ez is sok? Látogass el egy könyvoutletbe! Budapesten, az Astoriánál találsz is egyet, ahol már 100 forintért vásárolhatsz új könyveket, mindenféle témában.

kép forrása: kozepsuli.hu
Kozmetikai és tisztálkodó szerek
Egy tartós rúzs és egy szempillaspirál szép díszzacskóban? Kitűnő ajándék bármelyik lány számára. Sőt, a különböző piperéket akár előre csomagolt ajándékként is megvásárolhatod, így nemcsak időt takarítasz meg, de sokszor az eredeti ár töredékéért kapod meg a terméket. VIGYÁZZ! Dezodort, tusfürdőt, hajfestéket lehetőség szerint csak ajándékcsomagba téve vegyél, mert megbánthatod vele az ajándékozottat.

kép forrása: nlcafe.hu
Színházjegy
A karácsony a családról szól, hát miért ne tölthetné az estét a család színházban? Nem kell komoly tízezreket költeni, a maesteszinhaz.hu-n az előadás előtti nap 50% kedvezménnyel válthatsz jegyet a kiszemelt darabra. Így, amikor 24-én reggel arra riadsz, hogy még nem vettél semmit, csak kapcsold be a géped és böngéssz az előadások között. Már 700 forintért is mehetsz a Vígszínházba.

kép forrása: temesvarihirek.ro
Határidőnapló és jegyzetfüzet
Egy szép füzet mindenki számára jól jön, hiszen a nagy rohanásban kinek ne lenne megnyugtató, hogy csak belenéz a könyvecskébe, és máris tudja, mit kell még elintéznie? Bármilyen méretben és színben kapható, így kiválaszthatod a szerettedhez leginkább illőt. Szeretnéd még egyedibbé tenni? Bármelyik dekorboltban találsz dekorszalagot, vagy különleges matricákat, aminek felragasztása igazán csak egy pillanat.

kép forrása: egyedihataridonaplo.blog.hu
Bögrék és pólók
A karácsony előtti utolsó hajrában talán már késő a pólóra egyedi feliratozást, a bögrére pedig a jedivé maszkírozott barátot/barátnőt/családtagot rakatni, azonban szerencsére a karácsonyi vásárok és a plázák kitelepült standjai még szép számmal bővelkednek vicces vagy szép ajándéktárgyakkal, amik között megtalálhatod a számodra megfelelőt.

kép forrása: kepesajandekom.hu
Egyedi készítésű ajándéktárgyak
Amilyen megható tud lenni egy általad elkészített meglepetés, olyannyira kínos is, ha nem úgy sikerül, ahogy szeretnéd. Ha úgy érzed, a kézügyességed cserbenhagyott, vagy nem rendelkezel a tér-idő tágítás mesterségével, akkor se csüggedj, csomó más egyedileg gyártott dolgot tudsz készíteni: például csinálhatsz emlékkönyvet, amibe beleragaszthatod a közös képeiteket, koncertjegyeket, kedvenc elszólásokat, vagy éppen elrejthetsz egy kedves üzenetet. A másik megoldás egy személyre szóló kívánságdoboz. Így a kiszemeltednek saját szerencse sütijei (vagyis papírjai) lesznek. Közelebbi barátok, rokonok a szeretett személy legjobb tulajdonságait rejthetik a tető alá.

kép forrása: theverystyleblog.hu
+1: ajándékozz tárolót! Ugye milyen dühítő, ha az ember a sok új cuccot nem tudja hova rakni? Ilyenkor mindenki örülne plusz egy doboznak, még egy polcnak. Egyedi tárolókat bármelyik papír-írószer- vagy dekorboltban vásárolhatsz, amit különböző kiegészítőkkel (matricák, dekorszalag) díszíthetsz fel, hogy a lehető legjobban igazodj az ajándékozotthoz. Ha pedig végképp nem tudod, hol nézz szét „doboz-ügyben”, ugorj be az IKEA-ba, tárolókban és árakban verhetetlenek.


Nem nyerte el a tetszésed egyik opció sem? Ajándékozz élményt! Menjetek ki a vásárba és igyatok meg egy pohár forralt bort. A többi meg jön magától!


Írta: Vass Antónia

Vass Antónia

Szerző

"Művész, költő vagy gondolkodó: ott, ezen az egyszeri és tűnő ponton ragadd meg gondolataidat és érzelmeidet, hogy rögzítsd vagy megörökítsd őket, mert ez a tetőpontjuk." - Henri-Frédéric Amiel

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
biz.